A fost lansată cartea “BINE” de Igor GUZUN. O carte care poate fi dăruită de Paștele Blajinilor în loc de căni și farfurii

Coperta-BINE-spread-mare-1024x490.jpg

Jurnalistul și scriitorul IGOR GUZUN a lansat o nouă carte. Lucrarea se intitulează “BINE” și este despre oameni și obiecte, despre dragoste și acasă, iar acestea împreună îți dau o stare de bine. Cartea povestește că binele există, chiar dacă uneori nu se vede, scrie chiar autorul volumului.

Este o carte de dăruit oamenilor dragi de sărbători: de Crăciun, de Paște și de Paștele Blajinilor, în loc de căni și farfurii. Și, probabil, în toate celelalte zile ale anului în care există o ocazie potrivită, mai notează scriitorul.

Cartea conține 69 de texte scurte, scrise în același registru consacrat al autorului de nostalgie amestecată cu ironie despre oameni apropiați, obiecte emoționante, amintiri și poze.

Lucrarea “BINE” conține și 8 cărți poștale, care pot fi rupte și trimise oriunde în lume, ca semne de dragoste și atenție.

Coperta și ilustratele cărții au fost create de Irina Rusu, blogger la Coffentropy de la Cluj-Napoca, iar designul – de Corneliu Comendant, iar tiparul – de Bons Offices.

Cartea “BINE” poate fi găsită și la mai multe rețele de librării.

AUTOR: Alexandra Șaiman

Top