Meniul de nuntă a cuplului prinţul Harry şi Meghan Markle. Tortul mirilor va include ingredientul principal: BANANELE

printul-harry-si-meghan-markle-au-fixat-data-nuntii-40213.jpg

Prinţul Harry şi Meghan Markle mai au 5 luni până la nuntă şi deja lucrurile par a fi stabilite. Mai multe publicaţii din Marea Britanie au anunţat că mirii au ales deja firma care se va ocupa de catering. Table Talk este una dintre cele mai prestigioase companii organizatoare de evenimente şi au pregătit şi nunta Prinţului William şi a lui Kate Middleton şi a surorii acesteia, Pippa. Kensington Palace nu a confirmat încă zvonul, însă nici nu au spus că nu ar fi adevărat, scrie portalul gustarte.ro.

La Table Talk executive chef este Ebbi Buchmann a gătit o perioadă lungă de timp în restautantul bucătarului Anton Mosimann, deţinător a 3 stele Michelin. A ajuns să fie preferat de prim miniştrii britanici şi de aceea a fost invitat în repetate rânduri să gătească pentru aceştia la recepţiile oficiale sau private oferite pe Downing Street 10.

Nunţile de la Casa Regală Britanică trebuie să respecte un program foarte bine stabilit. Deşi toată lumea este atentă la dineul ce are loc seara, invitaţii mai servesc şi un mic dejun, iar regina la rândul ei oferă un prânz pentru invitaţii mai apropiaţi. Cina are de obicei 3 feluri de mâncare, iar specialiştii din Marea Britanie se aşteaptă ca la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle meniul să fie unul foarte aromat având în vedere că mireasa este o gurmandă.

Tortul de nuntă va avea drept ingredient principal bananele, potrivit unor surse ale publicaţiei The Telegraph, citate de portalul gustarte.ro. Aceasta va fi o abatere de la tradiţia care cere ca tortul de nuntă să fie din mai multe fructe.

Potrivit comunicatului remis de Casa Regală după anunţarea logodnei nota de plată de va fi achitată de Palatul Kensington.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Top