“Dăruiește Zâmbete”: Băieții de la Casa Internat din Orhei s-au distrat de sărbători cu ajutorul “Winter Project”

1.jpg

Atmosfera de sărbătoare continuă datorită proiectului “Winter Project” din cadrul acțiunii media lansată de moldova9.com – “Dăruiește Zâmbete”. De această dată, voluntarii asociației de caritate “The Moldova Project” au ajuns la Casa Internat pentru băieți cu deficiențe mintale din orașul Orhei. 

Distracția a pornit chiar de la primele ore ale dimineții. Voluntarii s-au deghizat în personaje de poveste: maimuța, Banana, Elisa sau Micky Mouse. Cei peste 70 de băieți au putut participa la concursurile organizate de către animatori, au putut dansa, recita poezii, cânta piesele preferate și a participa la diverse jocuri și ateliere distractive și educaționale.

La pauze s-au delectat cu fructele și dulciurile preferate pregătite cu dragoste de către voluntari. Băieții de la Casa Internat au fost atât de primitori și au oferit nu doar zâmbetele lor molipsitoare, dar și au felicitat volunatrii cu venirea noului an, adresându-le doar cuvinte frumoase.

Ambianța creată în sală a fost una plină de fericire, voie bună și o adevărată sărbătoare. Cu siguranță, aceasta va fi una din zilele pe care băieții o vor păstra în memorie ca una deosebită și plină de emoții pozitive.

Organizația de caritate “The Moldova Project” (TMP) și-a propus să ofere pentru aproape 500 de copii din familii vulnerabile și centre de plasament un program cu totul deosebit de Crăciun și de Anul Nou. Astfel în perioada 27 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018 s=a desfășurat “Winter Project” (Proiectul de Iarnă). Acesta a constat în programe de animație, magie cu tematică de Crăciun, întâlniri cu îndrăgitele personaje din desene animate, jocuri dinamice, circ, cinema și desigur daruri de la Moș Crăciun.

Moldova9.com prin cadrul acțiunii “Dăruiește Zâmbete” este partener media al proiectului “Winter Project” desfășurat de organizația de caritate “The Moldova Project”.

AUTOR: Alexandra Șaiman

 

 

 

 

Top