Portalul moldova9.com a lansat campania “Dăruiește Zâmbete” și este partenerul programului “Winter Project”

26180017_1779713128747970_1771163198_o.jpg

Portalul moldova9.com a lansat campania de iarnă “Dăruiește Zâmbete” – o acțiune ce are drept scop de a aduce fericire și bucurie pentru cei mai triști ca noi.

Împreună cu oameni de bunăcredință facem lucrurile să strălucească în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Pe parcursul mai multor zile vă prezentăm poveștile copiiilor din familii nevoiașe sau din case de copii și reacția lor la darurile pe care le primesc.

Moldova9.com este alături de organizația de caritate “The Moldova Project” (TMP) și mediatizează acțiunile întreprense de asociație, care și-a propus să le ofere celor peste 500 de copii din familii vulnerabile și centre de plasament un program cu totul deosebit de Crăciun și de Anul Nou. Astfel în perioada 27 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018 se desfășoară “Winter Project” (Proiectul de Iarnă). Acesta va consta în programe de animație, magie cu tematica Crăciunului, întîlniri cu îndrăgitele personaje din desene animate, jocuri dinamice, circ, cinema și desigur daruri de la Moș Crăciun.

Pe parcursul acestor zile, copiii din diverse raioane vor savura din magia sărbătorilor de iarnă și vor primi daruri personalizate ce au fost colectate cu ajutorul sponsorilor din Marea Britanie și Irlanda dar și a partenerilor locali precum Rețeaua de Librării Librarius.

La proiect participă peste 15 voluntari naționali și internaționali. Activitățile au ca scop susținerea copiilor din famiile vulnerabile prin a le oferi amintiri frumoase și speranță la o viață mai bună.

Prima zi a proiectului a fost oferită pentru copiii care provin din familii social-vulnerabile din raionul Hânceşti.

De asemenea, acest proiect are ca scop educarea societății în spirit civic, prin implicarea activă a cetațenilor în combaterea sărăciei și respectarea drepturilor copiilor în Republica Moldova.

AUTOR: Alexandra Șaiman

Top