“Dăruiește Zâmbete”: Peste 60 de copii din Hâncești au avut parte de MAGIE și DISTRACȚIE în cadrul proiectului “Winter Project”

44-1.jpg

Feeria sărbătorilor de iarnă continuă în cadrul proiectului “Winter Project” și a campaniei moldova9.com “Dăruiește Zâmbete”. 

Cei peste 60 de copii din comuna Ciuciuleni și centrul “Pro Femina”, raionul Hâncești, au avut parte de un show incredibil oferit de magicianul Garry Cozma, dar și din partea teatrului prezentat de elevii liceului “Emilul Nou”.

După magia zilei, copiii s-au antrenat în jocul cu animatorii – volunatri, care au fost deghizați în personajele preferate ale copiilor din desene animate. A urmat cea mai așteptată activitate a copiilor – Moș Crăciun a oferit daruri individualizate, iar fiecare copil a avut posibilitatea  să-l felicite pe Moș Crăciun și să-i ofere câte o îmbrățișare.

Prima parte a distracției a urmat cu o masă plină de delicii și bucate alese. Chiar dacă timpul de afară nu este tocmai potrivit sărbătorilor de iarnă, acest lucru nu i-au împiedicat pe organizatorii proiectului “Winter Project” să le dăruiască zâmbete și fericirea pe chipul copiilor. Ziua a constinuat la Muzeul Național de Etnograie și Istorie Naturală, unde copiii au putut învăța multe lucruri noi.

Punctul culminant al distracției a fost vizita la Circul din Chișinău. Un program ales realizat de clovni, acrobați și jonglori. De asta au avut parte copiii din Hâncești.

Organizația de caritate “The Moldova Project” (TMP) și-a propus să le ofere celor peste 500 de copii din familii vulnerabile și centre de plasament un program cu totul deosebit de Crăciun și de Anul Nou. Astfel în perioada 27 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018 se desfășoară “Winter Project” (Proiectul de Iarnă). Acesta va consta în programe de animație, magie cu tematica Crăciunului, întîlniri cu îndrăgitele personaje din desene animate, jocuri dinamice, circ, cinema și desigur daruri de la Moș Crăciun.

Moldova9.com prin cadrul acțiunii “Dăruiește Zâmbete” este partener media al proiectului “Winter Project” desfășurat de organizația de caritate “The Moldova Project”.

AUTOR: Liviu Damian

 

Top