“Dăruiește Zâmbete”: 65 de copii din raionul Anenii Noi s-au bucurat de sărbătoarea oferită de proiectul “Winter Project”

16.jpg

Minunile se întâmplă în perioada sărbătorilor de iarnă. Ele devin fericire pentru copiii din familiile nevoiașe sau din case de copii. Și asta datorită organizației de caritate “The Project Moldova” prin intermediul programului “Winter Project” și a campaniei moldova9.com “Dăruiește Zâmbete”.

 

Cea de-a treia zi a proiectului  “Winter Project” a fost una deosebită și plină de farmec pentru cei 65 de copii din comunele Geamăna, Chirca și Ciobanovca din raionul Anenii Noi. Copiii au fost răsfățați și distrați de animatorii-voluntari naționali și internaționali, care știu cel mai bine cum să le ofere dragoste necondiționată și clipe de neuitat. Moș Crăciun, elfi, clovni, prințese sau alte personaje îndrăgite au creat o atmosferă plină de magie, spectacol, baloane colorate și un amalgam de energie pozitivă.

Moș Crăciun a uimit fiecare copil cu daruri personalizate, dansuri și multe îmbrășișări pline de afecțiune, astfel încât căldura acestora să le ajungă pentru întreg anul viitor.

Sărbătoarea a continuat cu multă pizza. După masa copioasă, cei 65 de copii au mers la Târgul de Crăciun din centrul Chișinăului. Energia debordantă a copiilor a făcut ziua și mai frumoasă.

Porțile Circului din Chișinău au fost deschise pentru micuții din raionul Anenii Noi. Distracția le-a fost asigurată. Copiii au pelcat acasă extrem de entuziasmați. Părinții au povestit că erau atât energici, încât nici noaptea târziu nu puteau adormi de emoții. Voluntarii spun și ei că sunt extrem de fericiți că au putut crea încă o zi magică pentru acești copii vulnerabili, care cu sigurnață nu au parte de așa momente, mai cu seamă de sărbători.

AUTOR: Liviu Damian

Top