BERRY CHRISTMAS – bucătarii locali spun DA pomuşoarelor Moldovei

1211.jpg

Un nou eveniment marca “K Lumea”. Este vorba despre cea de-a doua ediție a “Berry Christmas – Bucătarii gătesc Pomușoarele Moldovei de Crăciun”.Scopul evenimentului este de a promova cu ajutorul bucătarilor locali utilizarea pomușoarelor din Republica Moldova în domeniul HORECA. 

PARTICIPANȚI:

La eveniment, deja s-au înregistrat 10 bucătari-șefi, din Chișinău. Fiecare dintre ei, va prezenta spre degustare și vânzare, între 3 și 5 rețete cu pomușoare locale congelate: coacăza neagră și roșie, mure, zmeură, agriș, vișine, struguri şi căpșuni. Petru Chicu, Emil Bojescu, Ana Stratulat, Vitalii Voroncihin – sunt doar câțiva dintre bucătarii care vor lupta pentru tulul de CEL MAI BUN BUCĂTAR ȘEF. La eveniment vor participa și zeci de producători de pomușoare.

Toți vizitatorii de la eveniment vor putea să deguste și să cumpere bucatele lor preferate, iar ca ulterior să voteze CEL MAI BUN BUCĂTAR AL ANULUI.

Atenţie, intrarea la eveniment este gratuită. Evenimentul “K Lumea” este organizat pentru susținerea producătorilor locali de pomușoare precum și pentru a promova Pomușoarele Moldovei în meniul localurilor din Chișinău. Proiectul este susținut de Heks Eper Moldova, CCA, Kardel Kardel, AMIB.

Moldova9.com este partener media al evenimentului.

AUTOR: Alexandra Şaiman

 

Top