“Pâinea Vieții” – o inițiativă a Bisericii Românești din Orhei de a oferi hrană celor flămânzi

dsc_0099.jpg

12 copii din familii nevoiaşe vor lua prânzâului la cantina gimnaziului “Doina şi Ion Aldea Teodorovici” din Orhei. De asemenea, cinci dintre oamenii străzii se vor bucura şi ei de o masă caldă în fiecare zi la cantina “Sano-Vita” de pe strada Eliberării 172 C sau li se va aduce în regim catering la biserică. Şi asta datorită milei enoriașilor Parohiei Ortodoxe Române Sfântul Cuvios Vasile de la “Poiana Mărului”.

Acțiunea inițiată de parohul bisericii românești vine ca urmare a apariției posibilității de alimentație a elevilor la gimnaziu, pentru cei ce dispun de bani în acest sens. De aceea, cu gând la cei fără posibilități, parohia a virat prestatorului de servicii de alimentație publică o primă tranșă în valoare de 3000 de lei în acest scop, bani suficienți pentru alimentarea copiilor săraci și a oamenilor fără adăpost pentru o perioadă de o lună.

Parohia Ortodoxe Române Sfântul Cuvios Vasile de la “Poiana Mărului” face APEL la persoanele cu inimă mare de a se alătura acestui proiect pentru dezvoltarea și continuitatea sa, prin donații directe la biserică, sau prin virament pe contul: PAROHIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ „SFÂNTUL CUVIOS VASILE DE LA POIANA MARULUI” , Banca BC MOLDINCOMBANK S.A., SWIFT: MOLDMD2X, IBAN: MD92ML000000002251933406, cu mențiunea: pentru Proiectul “Pâinea vieții”.

AUTOR: Alexandra Şaiman

Top