OPINIE DE PESTE PRUT: Cine plăteşte ?

download.png

Republica Moldova este o țară săracă. Asta nu datorită faptului că nu are oameni gospodari. Are destui. Problema sunt politicienii. Cei care au guvernat și au furat. Ei  sunt necazul.

Au sărăcit țara.  Despre furtul miliardului nu se mai vorbește . Din banii cui va fi recuperat miliardul ? Din banii cetățenilor. Datoriala gaz a  regiunii transistrene este pusă  tot în cârca tuturor cetățenilor. Acum au mai făcut două pagube. Vorbesc aici despre referendumul eșuat și despre bradul de Crăciun din Chișinău. S-au cheltuit câteva milioane pentru un referendum care a eșuat amentabil. Acum eu nu știu dacă nu cumva cineva l-a făcut eșuat. Știți voi cine. Oricum este bine, într-un fel,  că a eșuat. Problema este că s-au cheltuit niște bani pentru ceva inutil.  doua mare problemă este bradul de Crăciun.

Aceasta este și comică. Chestia aceea din Ucraina nu arăta a brad. Au mai cheltuit și atâția bani ca să aducă un băț mare de peste 30 de  metri din Ucraina în Republica Moldova. Pentru că asta era chestia aceea. Imediat a fost dat jos și înlocuit cu altul local. De ce a mai fost nevoie de atâta circ ? Cel puțin Dorin Chirtoacă lua brazi din Republica Moldova.   Poate doamna Silvia Radu a încercat să îl imite  pe Dorin Chirtoacă în scandalul cu brazii de Crăciun ?  Doamnă Silvia Radu, acolo erau alte probleme. Era vorba de faptul că PL era în conflict cu partidul care  guverna atunci (mă refer la PCRM). Dumneavoastră, din câte observ eu, nu prea sunteți în opoziție cu PDM.
Cine plătește pentru toate astea ?
AUTOR: Paul Szasz Sebes
Top