INVITAŢIE LA TEATRU: Naţionalul “Eugene Ionesco” a pregătit un repertoriu de excepţie pentru acest sfârşit de săptămână

20934009_1354232284685029_8103127767550181869_o.jpg

Iubitorii de frumos sunt invitaţi să se relaxaze și să petreacă timpul util și plăcut la Teatrul Naţional “Eugene Ionesco”. La acest sfârşit de săptămână teatrul prezintă trei spectacole de excepție. “Meniul” este unul deosebit de variat: o dramă, un monospectacol sau o comedie mult îndrăgită.

  Woyzeck /Vineri, 8 decembrie/

Woyzeck este un spectacol care are drept subiect povestea unei crime, a unui soldat torturat de mediul în care trăiește.  Această dramă îl prezintă pe actorul Tudor Țurcan ca fiind cel dintâi anti-erou al modernității teatrale, un om banal, lipsit de măreție, incapabil chiar de verbalizarea propriilor dileme, însă ideea pe care încearcă să o comunice spectacolul este cea potrivit căreia viața este o posibilitate.

Ultima noapte la Madrid  /Sâmbătă, 9 decembrie/

Monospectacolul este un amalgam de emoții care oscilează de la tristețe la bucurie. Pe parcursul a 90 de minute veți putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, femeia care a trăit atât decepția, cât și succesul. Spectacolul este de o încărcatură emoțională deosebită care trezește stări afective de durată.

Chiriţa în provincie /Vineri, 10 noiembrie/

 

Coana Chirița vă va face să râdeți pe cinste, iar pentru a vă transpune în atmosfera vremii, la sfârșitul spectacolului veți avea ocazia să vă delectați cu vin domnesc și plăcinte.

Mai multe detalii despre spectacole găsiți pe pagina de oficială de facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco. Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833). Şi nu uitaţi că Teatrul Naţional “Eugene Ionesco” este locul ideal pentru întâlniri.

AUTOR: Alexandra Şaiman

Top