“Magia Iernii” – un eveniment special pentru copii speciali. Împreună putem face acte de caritate şi ne distra pe cinste

211.jpg

Au mai rămas câteva zile până la o seara ca în basme. Pe 25 noimebrie, începând cu ora 18:00 sunteţi aşteptaţi cu drag la o seară de caritate: “Magia Iernii”.

Scopul evenimentului este pentru a susţine copiii cu nevoi speciale din nordul Republicii Moldova, şi anume cei peste 100 de copii care beneficiaza de serviciile centrului model “Phoenix”. Centrul “Phoenix” a fost fondat de basarabeanca, Victoria Dunford, care în 2017 a primit medalia Reginei Marii Britanii – British Empire Medal – pentru acest gest.

Tot ea împreuna cu echipa “Phoenix”, vă îndeamnă şi vă invită la o seară de poveste, cu zăpadă, vin fiert, bucate alese si muzica bună. Printre artiştii prezenți pe scenă se numără Ian Raiburg, Nobil Band si nu în ultimul rând compozitorul, autorul si interpretul american cu o experiență vastă la Hollywood – David Crossman.

Tot în această seară veti avea şansa să achziţionaţi şi cartea Victoriei Dunford – Get MAD – care îşi va face o
cărare în Republica Moldova pentru prima oară la acest eveniment. Participarea la eveniment este de 1000 de lei, include masa, muzica şi donatia petru copii. La “Magia Iernii” vii să trăiești cu emoție autentică şi să te simţi bine prin puterea de a dona.

Biletele online pot fi găsite pe site-ul: iticket.md sau direct de la Centrul “Phoenix”, orasul Râşcani, strada Luceafărul 26.

“Magia Iernii” este un eveniment organizat de Asociația Obștească Moldova AID si Asociatia britanica MAD-Aid în
parteneriat cu Biroul Relati cu Diaspora – BRD, forul femeilor din Râşcani, sponsorul principal este
stomatologia Natural Smile and Design. Dacă vă pasă, haideţi împreună să facem o faptă bună şi pe lşângă asta să ne distrăm de minune.

Evenimentul se va desfasura in incinta hotelului “Vispas”, orasul Balti, strada Stefan cel Mare 1A.

Top