OPINIE DE PESTE PRUT: “E finita la comedia”

primaria-chisinau-a-primit-o-oferta-de-1-6-miliarde-de-lei-1415026353.jpg

Mascarada privind referendumul pentru  demiterea lui Chirtoacă   s-a terminat.  Rezultatul e clar !!  Socialiștii iar au   pierdut în Chișinău.  Păcat de banii  cheltuiți. Acele milioane vor fi plătite tot de oameni.  

Oamenii   au arătat că nu cred  în minciunile socialiștilor .  Deja sunt sătuli de minciuni.   Cine a votat ?  Nostalgicii vorbitori de limbă rusă. Pensionari. Suburbia, ca întotdeauna, a salvat totul.   Aici a fost o confruntare geopolitică. O confruntare din care, surprinzător,  a câștigat limba română. Personajul zilei e Ana Nichita.. Cea care i-a dat buletinul de vot lui Dodon.  A avut curajul extraordinar să-i spună lui Dodon că e limba română. . Ea e personajul zilei.  Sunt sigur că o să mai auzim de ea în politică.  Are multe de spus.
Se pare că socialiștii nu reușesc să înțeleagă faptul că ei nu vor avea Chișinăul.   Ar fi fost foarte grav să pierdem Chișinăul. Ce vor face ?  Sunt sigur că nu se vor opri aici.  Însă asta e spre binele nostru. Ar putea însemna începutul sfârșitului pentru PSRM.
AUTOR: Paul Szasz Sebes
Top