Prima Cupă la Bowling pentru caritate organizată de “Hospices of Hope Moldova” s-a desfășurat cu succes

3-4.jpg

Prima Cupă la Bowling pentru caritate, organizată de “Hospices of Hope Moldova” s-a desfășurat cu succes. 70 de oameni au participat la acest eveniment de cartiate. Preț de câteva ore, 10 echipe au concurat pentru a deține întâietatea, trecând înainte de toate de etapa grupelor, apoi de cea eliminatorie și calificându-se pentru finală.

Câștigătorii Cupei au fost cei din U.S. Team, ai căror membri sunt angajați ai Ambasadei SUA la Chișinău, urmați pe locul II de echipa Trigor AVD și pe locul III plasându-se echipa Medpark.

La eveniment au mai participat echipe reprezentante ale Delegației Uniunii Europene, ale unor companii de distribuție în Republica Moldova, unei rețele hoteliere, dar și echipe formate din grupe de prieteni care au dorit, pur și simplu, să facă un gest caritabil jucând bowling.

Evenimentul este unul de succes, iar în urma acestuia organizatorii preconizează să colecteze peste 20 de mii de lei, fonduri care vor fi utilizate pentru a ajuta copiii și adulții din regiunile de centru-nord a Republicii Moldova, care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare de viață și necesită servicii de asistență medico-socială la domiciliu.

Cea de-a doua ediție a Cupei la Bowling Hospices of Hope Moldova urmează să se desfășoare în cel mai scurt timp. Pentru mai multe detalii urmăriți pagina de facebook https://www.facebook.com/hospicesofhopemoldova/ sau contactați la cristina@hospicesofhope.co.uk pentru a afla mai multe detalii despre eveniment.

Prima ediție a Cupei la Bowling Hospices of Hope Moldova a fost realizată cu susținerea Trigor AVD, Rock&Roll Bowling și Orbico Moldova.  Portalul nostru moldova9.com este partener media al evenimentului caritabil.

*** “Hospices of Hope” este o organizație internaţională de caritate fondată în Marea Britanie acum 25 de ani, cunoscută atât pentru proiectele realizate, cât şi pentru evenimentele și campaniile organizate cu scopul susţinerii, promovării şi dezvoltării serviciilor de îngrijire paliativă în Sud-Estul Europei. În Republica Moldova, organizaţia contribuie la dezvoltarea acestor servicii de nouă ani.

Top