Fosta prezentatoare PRO TV Chişinău Cristina Gheiceanu a devenit ambasadoarea “Cuvée de Purcari”

121-5.jpg

Cei 190 de ani de Purcari culminează prin vinul spumant “Cuvée de Purcari”, iar calitatea lui ajunge să cucerească inimi care, deși ne sunt apropiate, bat la mii de kilometri distanță. Astfel, vedeta Cristina Gheiceanu a devenit ambasadoarea vinului spumant “Cuvée de Purcari”.  Asta, deloc întâmplător, pentru că “Cuvée de Purcari” și Cristina Gheiceanu au ceva în comun. Ce anume, recunoaște chiar ea:

 “Ador să am în preajmă oameni, care riscă, oameni care muncesc zi și noapte, pentru a-și vedea visul devenit realitate.

Îmi aduc aminte cât de confortabil mă simțeam în rutina mea zilnică, numită jurnalism și cum visam, doar cu o fărâmă de gând, ce mult mi-aș dori să fac ceva cu totul diferit…

De aceea, în momentul în care am văzut primul spumant Purcari, m-am regăsit cumva în povestea lor… Dintr-o istorie dominată de vin de calitate, ne aruncă într-o lume a bulelor, a fericirii, a sărbătorii, a zilelor cu gust de succes.

Fiind departe de casă, pentru mine e o mândrie să le dau, celor ce îmi calcă pragul casei, să guste un pic de Moldova…

Și da…nu uitați… Ziua trebuie să înceapă cu un zâmbet și să se încheie cu un pahar de spumant!”

Despre vinurile spumante “Cuvée de Purcari”

Spumantul Cuvée de Purcari este obținut prin metoda clasică de fermentare și păstrare îndelungată în sticle, care îi conferă un perlaj persistent și fin, un gust complex și o aromă suavă de fructe.

Gama Cuvée de Purcari cuprinde 3 vinuri spumante – Cuvée de Purcari Alb Brut, Cuvée de Purcari Rosé Brut și Cuvée de Purcari Alb Extra Brut.

Top