Singurul ingredient pe care nu îl mănâncă Regina Angliei. Află care este el

regina-elisabeta-800x500_c.jpg

Unul dintre foştii bucătari ai Reginei Elisabeta a II-a, Darren O’Grady , a dezvăluit pentru Marie Claire, câteva dintre obiceiurile Majestăţii Sale cu privire la alimentaţie. Deşi, nu este foarte pretenţioasă, există un singur ingredient pe care nu vrea nici măcar să îl miroasă, scrie portalul gustarte.ro.

“Regina nu a avut niciodată în meniu usturoiul. Urăşte felul în care miroase, aşa că nu a vrut nici măcar să guste”, a mărturisit O’Grady. Toate preparatele care conţin usturoi sunt eliminate de pe lista de meniu. Chiar şi fără acesta mâncărurile sunt asezonate cu sosuri de whisky şi ciuperci. De asemenea, îi place bucătăria franţuzească. Unul dintre cele mai des preparate feluri de mâncare era halibut pe pat de spanac cu sos Morney.

La polul opus  există alimente pe care Regina le-ar consuma fără oprire. Ciocolata neagră este unul dintre ele. Potrivit lui O’Grady în fiecare zi consumă un pătrăţel sau două.

Potrivit bucătarului Darren  O’Grady Regina nu este o mare gurmandă, ea mâncând mai mult ca să se hrănească, nu trăieşte ca să mănânce. Nimic nu se gătea fără ca ea să vadă înainte reţeta şi să îşi dea acordul.

Top