Povestea lui MARIN DAMIAN – tânăr grafician din Republica Moldova. Drumul de la CREAŢIE la BRAND

3D4A6931-Edit-1200x750.jpg

foto: designcafeclub.md

Marin Damian este un grafician de 23 de ani, cu o bogată bibliotecă de cărți pentru designeri. Și-a făcut studiile la „Școala Profesională de Grafică Publicitară” din Finale Ligure (SV)- Italia, timp de trei ani. Pentru el, sub cele mai groase coperți se ascund cele mai frumoase istorii de succes, exact acesta este scopul pe care și l-a propus. Nopțile nedormite sunt doar calea spre apogeul dorit. La moment își face studiile la ASEM și muncește într-un birou de arhitectură și design din capitală- AB+Partners, scrie designcafeclub.md.

Tânărul povesteşte că writing-ul a influențat simțul creațiilor sale de până acum. Design-ul grafic este foarte vast. Începând cu designul web și până la machetarea unei reviste sau cărți… e multă cale de parcurs, mai recunoaşte Marin.

Orice proiect are un deadline. În medie,design-ul de brand a unei companii, produs sau organizație se realizează de la două la patru săptămâni pentru finalizarea materialelor de identitate. De cele mai multe ori clientul este cel care îți oferă termenul limită de execuție și desigur complexitatea proiectului.

Detalii puteţi găsi pe portalul designcafeclub.md.

Top