Clasamentul celor MAI POPULARI bloggeri şi vloggeri din Republica Moldova

122.jpg

A fost realiat un top al celor mai populare bloguri din Republica Moldova. Platforma blogtop.md prezintă primul clasament al bloggerilor care au fost înregistrați pe blogtop.md. Cei 20 bloggeri au scris în august 193 articole. 

Topul bloggerilor este generat în baza algoritmului Blogtop și se referă exclusiv la activitatea din luna august 2017. Acesta poate fi diferit de topul bloggerilor la ora actuală.

Astfel, cei mai populari bloggeri ai lunii august desemnaţi de blogtop.md sunt:

1. Lilu 

Lilia Ojovan este prezentatoare de televiziune, un promotor al stilulul în vestimentație. A produs și a conceput proiecte media care promovează stilul și vestimentația ca mod de viață. De asemenea, a inițiat de-a lungul carierei numeroase proiecte caritabile.

2. Svetlana Vizitiu

În cadrul evenimentelor “Gala Premiilor TRM”, Svetlana Vizitiu a primit titlu de bloggerița anului 2016. Un blog al impresiilor despre viață și cărți.

3. Marin Bodrug

Bodrug.eu este un blog cu diverse articole: începând cu domeniul politic şi terminând cu promovarea imaginii municipiului Ungheni.

Ce alţi bloggeri au nimerit în top, vedeţi pe blogtop.md.

Acelaşi portal a realizat şi un clasament al celor mai populari vloggeri din Republica Moldova. În continuare vedeţi câteva nume de cei mai renumiţi vloggeri de la noi.

1. Ilie’s Vlogs

Pe primul loc, în mod nesurprinzător este vloggerul Ilie Bivol care a publicat 9 episoade în luna august. Nr. de abonați totali a atins cifra de 1.255.411 persoane.

 2. Cezar Poiata

Cezar este un vlogger din Republica Moldova, are 13 ani și locuiește acum la București. La moment 147.930 persoane îi urmăresc canalul de YouTube.

3. Iuliana Beregoi

La doar 13 ani a reușit să devină foarte populară în rândul copiilor. Iuliana este o tânără interpretă din Moldova. Și-a creat un vlog după participarea la concursul NextStar iar de atunci a acumulat peste 280.000 abonați YouTube. Numărul total de fani în social media este de 580.000.

Ce alţi vloggeri au nimerit în top, vedeţi pe blogtop.md.

AUTOR: Alexandra Şaiman

 

Top