Acrobaţii cu bicicleta… LA ÎNĂLŢIME. Italianul Vittorio Brumatti ŞOCHEAZĂ lumea // VIDEO

1-11.jpg

Italianul Vittoria Brumotti continuă să şocheze lumea prin acrobaţiile sale cu bicicleta la înâlţime. Acum câteva zile, a dat un adevărat spectacol pe platoul Grand Canyon din Statele Unite ale Americii. 

Vittorio Brumotti este un ciclist italian faimos pentru performanţele sale. La sfârşitul lunii iulie a escaladat cu bicicleta podul Anghel Saligny de la Cernavodă, România. Într-un video postat pe canalul lui de Youtube, Brumotti este filmat pedalând în viteză pe grinda monumentalei construcţii, la o înălţime de infarct.

Vittorio Brumatti este născut la 14 iunie 1980 şi este deţinător de recorduri Guinnness World. „Povestea începe cu pasiunea pentru ciclism, pentru acele două roţi care au devenit modul său de viaţă. În timp, Vittorio a modificat totul pentru bicicletă – maşina, casa şi chiar şi serviciul. Niciodată nu a trecut o zi fără compania sa cu pedale. Roţile sale merg în jurul lumii nu pentru a căuta comori sau pentru a deveni bogat, ci pentru a demonstra că totul este posibil cu sacrificiu şi pasiune. Ia atât de puţin să fii fericit. Chiar şi când totul se va sfârşi, bicicleta lui va fi cu el pentru totdeauna, gata să meargă mai departe pentru noi aventuri“, scrie pe site-ul brumatti.com.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

 

 

Top