INVITAȚIE LA TEATRU! Actorii “SKEPSIS” te așteaptă la spectacole în aer liber VINERI și DUMINICĂ

19885637_1377170695652153_998782950_o.jpg

Stagiunea cu Skepsis continuă în acest weekend cu două spectacole de marcă. Vineri, în fața Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia va avea loc spectacolul „Procesul lui Prometeu”, iar duminică, în aceeași locație iubitorii de teatru vor putea vedea spectacolul „Pulcinella și Contele Dracula”.

Vineri, 14.07.2017, ora 20.00, în faţa Muzeului Naţional al Unirii Alba Iulia, sunteți invitați la spectacolul “Procesul lui Prometeu” – un spectacol original, cu caracter simbolic, având ca temă binecunoscutul mit grecesc al titanului Prometeu, cel care a furat focul de la zei pentru ca mai apoi sa-l daruiasca omenirii, spectacolul propune un episod apocrif menit sa explice cum anume au fost vazute şi cântărite acţiunile lui Prometeu de către semenii săi.

Liderii comunitaţii sunt nevoiti sa reacţioneze la schimbările aduse de apariţia focului în viaţa oamenilor iar cetăţenii sunt chemaţi să judece acţiunile lui Prometeu.

Duminică, 16.07.2017, ora 20.00, în faţa Muzeului Naţional al Unirii Alba Iulia grupul Skepsis vă prezintă spectacolul Pulcinella şi Contele Dracula, Pulcinella, binecunoscutul personaj din Comedia dell Arte, călătorind prin Europa în căutarea unui stăpân în slujba căruia să prospere, ajunge la porţile castelului lui Dracula. Ceea ce urmează este greu de închipuit, deoarece Pulcinella descoperă că a fi servitorul lui Dracula nu este o slujbă uşoară.

Participă: Elena Smeu-Mare, Ludmila Cioflică, Viorel Cioflică, Vinicius Moldovan (Clăbuc) , Răzvan Cociobea, Vasile Dîngă, Corina Bejinariu, Oliviu Grozav şi Cristian Izzo Spectacolul este realizat în colaborare cu Cristian Izzo (Italia), aflat la Alba Iulia pentru o săptămână la invitaţia grupului Skepsis în cadrul demersului de dezvoltare a parteneriatului artistic de tineret cu caracter intercultural.

Pe baza acestuia, Cristian Izzo, tânăr actor, dramaturg şi poet este prezent la Alba Iulia pentru a lucra cu grupul Skepsis în pregătirea şi aprofundarea artei actorului.

Proiectul Stagiunea cu Skepsis 2017 este desfăşurat în perioada ianuarie 2017 – decembrie 2017, fiind un proiect de tineret şi bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa activ la viaţa socioculturală a comunităţii.

Prin acest proiect Asociaţia Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment.

NOTA BENE!!!! ÎN CAZUL VREMII NEFAVORABILE, SPECTACOLUL SE VA AMÂNA PENTRU O VIITOARE OCAZIE.

Top