Danieli Schwetz reprezintă Moldova la concursul internațional de muzică “Slavianskii Bazar”. Azi se decid FINALIȘTII

19955900_1816970075280275_6883573776520251637_o.jpg

Republica Moldova este reprezentată în acest an la concursul internațional de muzică “Slavianskii Bazar in Vitebsk” de tânărul interpret Danieli Schwetz. Artistul azi va evolua în semifinală, care va începe la ora locală 18:00.

Contactat de reporterul moldova9.com, Danieli Schwetz a spus că în această seară va intra pe scena de la Vitebsk sub numărul 6 și va intepreta piesa băieților de la “AKORD” – “Mă doare”. Potrivit tânărului interpret, în această etapă toți concuenții cântă în limba lor maternă.

DANIELI SCHWETZ, reprezentantul Moldovei la “Slavianskii Bazar in Vitebsk 2017” 

Concurenții sunt foarte buni și mă bucur că o să particip cu ei la acest concurs. Noi, deja, am devenit o familie, suntem foarte uniți și prietenoși. Evident că este o mică tensiune între noi, dar oricum relatia care o avem îmi permite să mă simt bine și liber. Aș spune că cel mai important este ceea că am făcut cunoștință cu mulți oameni profesioniști și interesanți, am posibilitatea să cânt cu cea mai bună orchestră din Belarus și, desigur, să savurez energia publicului.

Finala “Slavianskii Bazar in Vitebsk 2017” se va desfășura în perioada 15-16 iulie. La concurs participă 20 de interpreți. Moldova9.com îi urează succes lui Danieli Schwetz și îi dorește să aducă trofeul “Slavianskii Bazar in Vitebsk”  acasă. Portalil nostru va urmări în detalii prestația tânărului artist din Republica Moldova, Danieli Schwetz, și vă va informa despre toată traiectoria concursului muzical.

AUTOR: Răzvan Dumitrescu 

Top