CĂLĂTORIM CU PASIUNE! Aventura unui ROMÂN, pornit pe DOUĂ ROȚI în AFRICA // Impresii. Emoții. Experiențe.

IMG_7276.jpg

Faceți cunoștință cu MARCU BOGDAN, românul pe două roți care se plimbă prin Africa. Aventura lui a început în octombrie 2016 când a urcat pe o bicicletă și a decis că poate face imposibilul – să traverseze Africa din Cairo până în Cape Town.

La 7 luni de când a pornit în această călătorie, astăzi MARCU BOGDAN a reușit să ajungă până în Namibia. Toate bune și frumoase, doar că bicicleta îi mai face uneori probleme.

 

Recent, acesta scria că ”Ieri imi schimbasem cauciucul pe spate. Pusesem inapoi Schwalbe Marathon Plus-ul de asfalt. Pe fata lasasem cauciucul cramponat, oricum cel de strada era foarte uzat. Pe masura ce pedalez simt ca ceva nu e in regula. Rih parca da din coada, se balangane. Cand ma uit mai bine am surpriza sa vad ca am cauciucul rupt pe laterala. Si din c e imi aduc eu bine aminte si inainte de a-l schimba cu cel de teren aveam senzatia ca danseaza … cine stie de cand s-a rupt.

 
Se pare ca Schwalbe are probleme grave cu peretii laterali ai cauciucurilor. Si in Tanzania mi-a mai explodat tot un Marathon cu problema in laterala. Nu mai astept sa explodeze si acesta si ma pun sa-l schimb. Mai aveam fostul cauciuc de asfalt de pe fata, uzat, dar pare o idée buna sa-l pun pe spate acum. Prima jumatate a zilei o merg incet, am un vant puternic din fata. Totusi recuperez in a doua jumatate cand vantul imi devine aliat.

 

Se pare că vântul îi este deseori aliat, iar traseul i-a devenit un bun prieten. Are grijă să-și împărtășească experiența cu toți cei care-l urmăresc. Fiecare zi de aventură este bine descrisă într-un jurnal online, iar descrierile sunt însoțite și de fotografii. Detalii găsiți pe: www.bikeinafrica.com

Autor: Elena ZAHARIA

 

 

Top