La pas prin BUCUREȘTI cu tânărul actor Clăbuc de la grupul SKEPSIS // Impresii. Emoții. Aventuri.

17911089_1281563111879579_748250619_n.jpg

Îmi aduc şi acum aminte prima vizită, târzie de altfel, la Bucureşti. Aveam 19 ani şi am ajuns spontan în Capitală, cu un coleg de trupă. Ajuns acolo, totul părea diferit, ceea ce e normal când vezi ceva pentru prima oară. Din acel moment m-am îndrăgostit de Bucureşti, iar dorința de a reveni, creştea de la o zi la alta.

Dorința s-a şi îndeplinit: motivele de a reveni la Bucureşti deveneau tot mai multe. Am legat prietenii frumoase, iar asta m-a “obligat” să transform acest oraş o locație prioritară în lista mea. Vizitând, am descoperit locuri uimitoare: de cele mai multe ori din cauza rătăcirilor mele.

Cum ador natura, am descoperit Parcul Carol. Un parc mare, bine organizat din punct de vedere arhitectural. Un loc unde sã-ți petreci zilele însorite şi să te plimbi pe străduțele mici şi şerpuite, în timp ce monumentele magnifice, ca Fântâna George Cantacuzino, îți mângâie privirea.

Rămânând la parcuri, un alt loc drag mie este Parcul Cişmigiu. Nu ştiu motivele multora despre dezagrearea acestui loc, dar eu am vibrat din primul moment cu acel loc. Pentru mine e destinația perfectă pentru o plimbare în propria-mi companie, mai ales când e apusul şi aerul uşor răcoros.

Sunt actor de teatru, iar datoria morală este ca atunci când ajung într-un oraş nou să caut unde se află locul în care se joacă spectacole. În Bucureşti, locul meu de suflet este la Teatru METROPOLIS. O locație ascunsă de clădirile înalte şi străduțele şerpuite. Interiorul este decorat atât de plăcut încât atunci când păşeşti ínauntru, eşti pe alt tărâm. Spectacole de calitate şi actori care iubesc ceea ce fac.

Cât despre localuri, “Journey Pub” este unul din preferatele mele. Cum iubesc florile, acel loc este ideal pentru mine. Decorat recent, localul este o mini seră unde multele specii de flori farmecă orice ochi. Recomand cu încredere.

***Dacă ești pasionat de călătorii, moldova9.com te invită să CĂLĂTORIM CU PASIUNE oriunde în lume. Îi mulțumim actorului Clăbuc pentru impresiile împărtășite și așteptăm noile destinații.

Top