DONEAZĂ! Împreună putem SALVA centrul “PHOENIX” pentru copiii cu dizabilități din Râșcani

121-1.jpg

Centrul “PHOENIX” pentru copiii cu dizabilități din Râșcani riscă să nu mai funcționeze, dacă instituția nu va avea cele 47 de mii de euro – suma necesară pentru activarea ei pentru anul 2017.

Semnalul a fost dat de președinta MAD-AID, VICTORIA DUNFORD, care face apel la oamenii de bună credință și care doresc să contribuie la dăruirea libertății copiiilor de la acest centru din Râșcani.

VICTORIA DUNFORD, președinta MAD-AID

“Dacă am găsi 4500 de persoane să doneze câte 10 euro, am asigura activitatea centrului pentur un an întreg. 10 euro e puțin, dar iată să-i sensibilizăm ca să intre pe platformă e mai greu (de obicei, odată intrat, omul donează mai mult decât 10 euro).”

Cât costă un zâmbet de copil ? Răspunsul este unul foarte simplu. El nu are preț. El este unul special și pentru acest zâmbet deosebit și privire ingenuă trebuie împreună să ne unim eforturile pentru ca centrul “PHOENX” să nu fie închis.

Astfel, haideți să intrăm cu toții pe platforma on-line https://www.gofundme.com/DONATEFREEDOM?donorname pentru a dona din puținul pe care îl avem. Până la ora scrierii materialului prin intermediul camaniei de crowdfunding “Dăruiește Libertate” s-au adunat £ 5000. 

Răzvan Dumitrescu // Moldova9.com

 

Top