Eurofestival de Montreal // un regal multicultural

23.jpg

Chiar dacă suntem încă la jumătatea lunii PRIMĂVERII, deja se fac pregătiri pentru sărbătorilor de VARĂ. Un exemplu este și evenimentul “EUROFESTIVAL DE MONTREAL”, care promite a fi unul DEOSEBIT și plin de culoare.

Sărbătoarea “EUROFESTIVAL DE MONTREAL” va ține trei zile: 10, 11, 12 IUNIE 2016. Organizatorii promit un adevărat regal al culorilor, multiculturalismului condimentat cu divertisment. Târgurile și expozițiile tematice vor fi pe agenda evenimentului.

Pe data de 10 IUNIE va fi deschiderea oficială a EUROFESTIVALULUI, cu începere de la 16.00, ora locală. Petrecerea în prima zi va dura până la ora 22.00 și se va încheia cu presația unui renumit DJ.

În cea de-a doua zi, 11 IUNIE, rerezentanții fiecării țări își vor prezenta tradițiile și obiceiurile din părțile din care se trag. Este vorba despre: Armenia, Ucraina, Belgia, Grecia, Irlanda, Bulgaria. Republica Moldova va fi prezentată în intervalul orei 16.00 – 17.00.

În a treia zi, 12 IUNIE, vor evolua și alte țări, precum că: România, Polonia, Spania, Franța, Germania, Federația Rusă, Italia.

Pe lângă distracție și voie bună, cei care vor veni la “EUROFESTIVAL DE MONTREAL” vor avea parte de consiliere juridică, extregeri la loterii sau concursuri cu diverse cadouri.

Așadar, se anunță un început de vară INCENDIAR. “EUROFESTIVAL DE MONTREAL” vă așteatpă pe fiecare.

AUTOR: Alexandra Șaiman, reporter MOLDOVA 9

Top